Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο Πολιτισμός όπλο αντίστασης-Πρόγραμμα Εκδηλώσεων καλοκαίρι 2011

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις 5νθήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αργυρούπολη και το Ελληνικό από τις 17 Ιουνίου μέχρι και τις 21 του ίδιου μήνα.
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 20.30 στην πλατεία Σουρμένων θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη δεκαμελή λαϊκή ορχήστρα του συλλόγου μας «Λαϊκοί Αντίλαλοι» και τη μικτή χορωδία μας «Ορφέας» με τραγούδια επιλογής γνωστών καλλιτεχνών.
Το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί το Αττικό Φεστιβάλ δημοτικών και λαϊκών χορών στην πλατεία Σουρμένων με τη συμμετοχή οκτώ χορευτικών ομάδων με χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα και με ζωντανή μουσική.
Την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 20.30 σκυτάλη παίρνει η Αργυρούπολη. Στο πέτρινο δημοτικό θέατρο θα πραγματοποιηθεί το Αττικό Φεστιβάλ δημοτικών και λαϊκών χορών. Συμμετέχουν οκτώ χορευτικές ομάδες με ζωντανή μουσική.
Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 20.30 στην πλ. Βενιζέλου Αργυρούπολη θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα του συλλόγου μας «Λαϊκοί Αντίλαλοι» και τη συμμετοχή της μεικτής χορωδίας μας «Ορφέας» με τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών.
Τέλος, την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 20.30 στην πλ. Βενιζέλου θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη για τα παιδιά της περιοχής. Θα προηγηθεί παρουσίαση της ζωής του μελισσιού απο τον ερασιτέχνη μελισσοκόμο και μέλος και του συλλόγου μας Γρηγόρη Ζήση. Θα δείτε απο κοντά στη γυάλινη κυψέλη πως ζούνε οι μέλισσες
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κέρασμα αναψυκτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου